Komplex szolgáltatások a vállalkozásodnak

Tudj meg többet szakértelmünkről

Mental Care munkavállalóknak

A jó teljesítményhez a lelki egyensúly megteremtése elengedhetetlen. Nem tud a munkájára odafigyelni és kiemelkedően teljesíteni az, aki állandó belső feszültségektől, szorongásoktól, hangulatingadozásoktól, esetleg párkapcsolati problémáktól szenved. 

Mi segítünk megteremteni és meg is tartani azt a lelki egyensúlyt, amire munkavállalóinak szüksége van! Magasan képzett szakembereink egyéni, pár- és családterápiával, sőt igény szerint gyermek terápiával segítenek abban, hogy az ön cégének dolgozói  munkaidejükben a teljesítményükre tudjanak koncentrálni a saját nehézségeik helyett.

Stresszkezelés, kiégés megelőzés, asszertivitás tréning felső fokon

Belegondolt már abba, hogy mennyibe kerül a cégének egy kiégett, alul motivált, a munkahelyi stresszel megküzdeni képtelen munkavállaló? A munkahelyüktől távol maradóknak pedig több mint 50%-a munkahelyi feszültség elöl menekül. A munkahelyi stressz a legtöbb cégnél milliós, nagyobb cégek esetén több milliárdos kiesést jelent. Pedig biztos minden cégnek jobb lenne inkább profitálni a lelki egészségből mint veszíteni rajta.

Szakembereink egyéni és csoportos tréningek segítségével segítenek a kiégés megelőzésében, a stressz hatékony kezelésében, valamint a hatékony kommunikáció elsajátításában.

Szervezetdiagnosztika

Hálózatelemzés-szociometria, 360 fokos értékelés, munkahelyi elégedettség felmérés, teljesítményértékelés, érzelmi intelligencia mérés és egyéni felmérés tartozik többek között a diagnosztikai munkánkhoz a legmodernebb szoftverekkel.

A diagnosztikai fázist követően személyre szabott megoldásokat kínálunk a tudatos változáshoz.

Vezető kiválasztás

Tudja mennyibe kerülnek a cégeknek évente a rosszul kiválasztott vezetők? Ne hagyja, hogy az arra alkalmatlanok kezébe kerüljön a döntéshozás! Mi a modern és a klasszikus módszereket ötvözve segítünk csökkenteni a rossz kiválasztás kockázatát, és a szakmai kompetenciákon túl, rámutatunk az etikus vezetésből származó gazdasági és emberi előnyökre.